Welkom op onze blog!!!

The Secret Garden....behalve een super nummer van Depeche Mode, was het de naam van ons eigen pension op Rhodos. Helaas bleef het bij een droom en is het pension er niet gekomen.
Daarom maken wij nu van onze nederlandse achtertuin onze eigen Secret Garden.
Op deze blog kun je alles lezen over onze emigratieplannen en hoe het zoeken eindigde in augustus 2009 en wat er daarna in onze tuin allemaal verandert....

vrijdag 21 november 2008

We gaan naar Rhodos toe!!!!!

Mail!!!!!!!! Ow zo spannend.... de verhuur en verkoopplannen van Dimitris (de eigenaar) gaan definitief door. Hij moest wachten op een deal in Athene, want hij gaat wat anders doen (mag best van ons hahaha). Dat is dus rond, dus wat dat betreft een groen licht.
We moeten wel 100.000 euro betalen, de rest later. De makelaar heeft hier een goed gevoel bij, omdat deze meneer wel openheid van zaken wil geven, is zelf lid van de horecabond, voor zover je dat in Griekenland hebt en is een echte horecaman...

Onze makelaar is nog tot 15 december op Rhodos, dan pas weer vanaf 3 januari. Dus jullie snappen wel wat ik wil.....voooooor 15 december naar Rhodos!!!! Even kijken of dat gaat lukken. Wat tickets betreft geen probleem, maar we moeten natuurlijk een baby- en housesitter hebben en Richard moet wat dagen vrij kunnen krijgen en dat is moeilijk.

Ik ga dit weekend marktplaats weer volgooien met inboedel en spullen....maak ons los, maak rijk!!!!! We gaan ervoor!!!

3 opmerkingen:

Pamela zei

GEFELICITEERD! Ik hoop dat jullie snel een vlucht kunnen boeken en samen het eens kunnen worden over jullie toekomst. Kinderen zijn altijd hier welkom, maar dat is een beetje lastig met school. En ze kennen ons natuurlijk niet. :-)

Ik duim heel hard en zal Marktplaats in de gaten houden!

HEEL VEEL SUCCES!
Pamela

Anoniem zei

G E W E L D I G..!
en gefeliciteerd.. we duimen dat alles nu goed gaat en jullie snel een nieuw leven kunnen starten...

Hans

Sandra zei

Gefeliciteerd! Het begin is er!!! Er mag altijd een kind bij ons komen hoor, drie is misschien een beetje veel..... Enne, we hadden graag op je huis gepast, maar een hond met twee poezen die duidelijk niet samengaan is misschien niet zo'n goed idee..... We zien wel.. Als je echt niemand vind, dan passen we daar wel een mouw aan.

Liefs,
Sandra