Welkom op onze blog!!!

The Secret Garden....behalve een super nummer van Depeche Mode, was het de naam van ons eigen pension op Rhodos. Helaas bleef het bij een droom en is het pension er niet gekomen.
Daarom maken wij nu van onze nederlandse achtertuin onze eigen Secret Garden.
Op deze blog kun je alles lezen over onze emigratieplannen en hoe het zoeken eindigde in augustus 2009 en wat er daarna in onze tuin allemaal verandert....

zaterdag 6 september 2008

Makelaarsnieuws!!!!



Vandaag een mailtje uit Rhodos....onze makelaar heeft het opknappand bezocht en zij is zelf enthousiast erover! Het ligt op een mooie plek in de oude stad, het is ruim, het heeft een "buiten" E N een "binnen" en vijf kamers. Er moet flink wat opgeknapt worden, maar ze heeft een architect meegenomen en die vertelde dat voor 50.0000 euro je het helemaal nieuw en mooi kan hebben. Ook verzorgt hij alles v.w.b. verbouwingen en vergunningen. Hij wist ook te vertellen dat er voor dit soort verbouwingen subsidie gegeven wordt, vanaf 50%.... dus dat is natuurlijk supermooi nieuws.


We gaan nu snel de vragen inventariseren die we hebben, want we zijn over dit pand ook positief. De eigenaar is erg soepel en de huurprijs is "negociable" en ze is bereid pas huur te vragen op het moment dat we gaan draaien.


Oftewel......we zijn weer een beetje blij, al zouden we natuurlijk graag even zelf willen gaan kijken nu......




Even wat plaatjes van dit pandje:







3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zit er goed uit als je door de foto's heen kijkt. Opknappen en wat planten er tegen aan dan heb je al een heel ander gezicht. Wij hopen dat dit door gaat. Maar als jullie gaan kijken kijk dan vooral hoe het kan worden en laat je niet afschrikken wat je ziet.
Dan kunnen jullie eindelijk weer terug naar jullie thuisland. Het was fijn om jullie weer even gezien te hebben. Tot de volgende vakantie in Nederland.(ha ha ha)

Groetjes Reinier en Natas

L4a zei

hahaha......ja, wij zien deze foto's waarschijnlijk ook heel anders dan de gemiddelde nederlander....gniffel.... en ik moet zeggen, hoe vaker ik ze bekijk...en de mail van de makelaar lees...hoe meer ik denk dat dit echt wat kan gaan worden!!!

liefs, Elvira

Anoniem zei

neOok ik denk idd dat het wat kan worden als het helemaal op geknapt is. Als het pand van ons was dan had ik wel geweten hoe wij het zou doen. Maar idd sommige mensen denken of zeggen als je een pand huurt of koopt en er moet wat een gedaan worden Waar begin je aan, ik had het nooit genomen, je bent gek om zo iets tekopen / huren, weet je wel wat het kost en hoeveel werken is enz. Ook wij zien de foto's anders dan de gemiddelde Nederlander.
Liefs, Natas